OPNÅ STORE BESPARELSER PÅ REPARATION OG SERVICE

Global Car Group har indgået et samarbejde med en række autoriserede værksteder i henholdsvis Flensburg og Hamburg, hvilket betyder, vi kan tilbyde service og reparation af din bil til attraktive priser.

Typisk ses besparelser på op til 25% samt et højere serviceniveau, set i forhold til service udført hos tilsvarende danske værksteder.

Vores samarbejdspartnere er specialiseret i en lang række bilmærker. I Flensburg er det blandt andet Audi, BMW, Jaguar, Land Rover og Mercedes-Benz. Mærkerne Aston Martin, Bentley, Ferrari, Lamborghini, Maserati, McLaren og Porsche serviceres i Hamburg.

Vi formidler gerne transporten

Vi booker gerne tid på værkstedet og formidler transporten til og fra værkstedet, således at din bil bliver afhentet på din adresse i Danmark og leveret retur hertil efter endt service.

Oplev Flensburg eller Hamburg imens din bil serviceres

Ønsker du selv at aflevere din bil på værkstedet, kan du - alt efter, hvor bilen serviceres - enten opleve Flensburg, som er en yderst attraktiv turistby eller Hamburg, som er en af metropolerne i Europa.

Vi har indgået aftaler med en række hoteller og hjælper gerne med at booke overnatning mv.

Flensburg er rig på shoppemuligheder samt historiske attraktioner omkring havnen, hvor det tydeligt ses, at Flensburg er en gammel søfartsstad. Flensburg har restauranter i alle varitioner og prislag, der absolut er et besøg værd.

Hamburg er den næststørste by i Tyskland efter Berlin og en af de ældste og mest velhavende tyske byer. Hamburg er især kendt for sine mange shoppingkvarterer, de mange museer og udstillingssteder og ikke mindst det farverige natteliv omkring Reeperbahn og Sankt Pauli.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder.