KOMMISSIONSSALG

Hos Global Car Trading hjælper vi ikke kun vores kunder med at anskaffe deres drømmebil, vi er også behjælpelig med gensalg. Vi er specialister i mellemklasse- og luksusbiler. Vores kendskab til markedet giver kunderne en stor fordel og med vores netværk og placering i Flensborg har vi adgang til ekstraordinært mange købere i hele Europa. I inspirerende omgivelser udstiller vi bilen i eget showroom og stiller os til rådighed ved gennemgang og præsentation af bilen overfor nye potentielle købere.

Grundet vores store indsigt og netværk i markedet har vi flere interesserede købere i et køberkartotek, som venter på den helt rigtige bil. Måske din bil er en andens drømmebil!

Vi kan være behjælpelig med alt – lige fra afhentning af din bil til klargøring. Vi ved, at det kan være tidskrævende med opkald fra interesserede købere og ikke mindst fremvisninger, men som dedikerede og passionerede bilentusiaster, vil vi med glæde sørge for salget af din bil. Vi har lige fra virksomhedens opstart beskæftiget os med luksusbiler – eller superbiler og har derfor stor erfaring med denne kategori af biler. For os er hver kunde og bil unik. Derfor skræddersyer og håndbærer vi hver enkelt salg.

Går du med tanker om at sælge din bil, så er du altid velkommen til at kontakte os for at vide mere.

Forløbet ved kommisionssalg

Forløbet ved kommisionssalg hos Global Car Trading kan variere afhængig af, hvor meget du som sælger ønsker at være involveret. Ønsker du delvis at deltage eller overlade arbejdet til os? Vi kan være behjælpelig lige fra afhentning af bilen på din adresse til klargøring. Du har også mulighed for selv at stå for klargøring og levering af din bil til Flensborg. Det aftales fra kunde til kunde.

Når vi modtager din bil i Flensborg, vil vi foretage en grundig gennemgang. Sammenholdt med bilens stand, antal kørte kilometer og vores erfaring vil vi give vores anbefaling til en prisfastsættelse. Når bilen er salgsklar, vil den komme online på mobile.de, AutoScout24 og Bilbasen samt Global Car Groups egen hjemmeside. Med tilladelse fra dig vil bilen også blive vist på Global Car Leasings facebookside og Instagram, hvor flere bilentusiaster holder sig orienteret om vores udvalg.

Kontakt os til en uforpligtende snak om salg og pris på din bil.