HVEM ER VI?

Global Car Trading er ejet af Global Car Group, tilsammen med søsterselskaberne Global Car Leasing A/S og Global Car Splitleasing A/S. Global Car Group blev grundlagt som Global Car Sourcing GmbH i 2005. Efterfølgende i 2011 blev selskabet delt i 2 enheder Global Car Leasing og Global Car Trading.

Det tilbyder vi

Vi er dedikerede og passionerede bilentusiaster og for os er hver kunde og bil unik. Vi trævler gerne markedet op for at finde b-i-l-e-n. Vi benytter vores store netværk i og udenfor Europa til at finde den helt rigtige bil med de ønskede specifikationer. Uanset om drømmen er en sporty familiebil eller en hurtig sportsvogn, er den aldrig standard for os.

Den dag du ønsker at udskifte bilen, kan vi være behjælpelige med gensalg. Vores kendskab til markedet giver vores kunder en stor fordel og med vores netværk har vi adgang til ekstraordinært mange købere. Vi udstiller bilen i eget showroom i Flensborg og stiller os til rådighed ved gennemgang og præsentation af bilen overfor en ny potentiel ejer.

Vores ekspertise og hjælp stopper nødvendigvis ikke, når du har fået nøglerne udleveret til din bil. Tværtimod. Vi står til rådighed gennem hele forløbet og er klar til at hjælpe, Opstår der behov for service af bilen under leasingperioden, yder vi også hjælp og kan henvise til forskellige værksteder både i ind- og udland. 

Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi er klar til at rådgive dig om, hvilken bil, der passer til dine behov, og hvordan du bedst finansierer den. Vi taler i øvrigt både dansk, tysk og engelsk.