HVEM ER VI?

Global Car Trading er ejet af Global Car Group, tilsammen med søsterselskaberne Global Car Leasing A/S og Global Car Splitleasing A/S. Global Car Group blev grundlagt som Global Car Sourcing GmbH i 2005. Efterfølgende i 2011 blev selskabet delt i 2 enheder Global Car Leasing og Global Car Trading.

Global Car Group har hovedkontor i Aalborg samt en afdeling i henholdsvis København og Flensborg, Tyskland. Global Car Group er specialister i luksusbiler, og vi ved, hvordan du bedst finansierer din drømmebil på en fordelagtig måde, så den passer præcis til dine ønsker og behov.

Vi kender markedet

Global Car Trading har stor erfaring med køb og salg af biler i luksusklassen i hele Europa. Vi har gennem årene opbygget et omfattende netværk i ind- og udland, som gør, vi altid har føling med markedet. Vi ved, hvor bilerne er, og vi kender både efterspørgslen og de potentielle købere. Hvilket er med til at sikre, at du kan få lige den bil, du drømmer om, til den helt rigtige pris.

Det tilbyder vi

Global Car Trading gør altid dét ekstra for at finde den helt rigtige bil til dig – uanset om du vil købe bilen, eller om du vil lease den igennem Global Car Leasing. Har du f.eks. specifikke ønsker til farve, indtræk, udstyr el. lign., kan vi hjælpe med at få din drømmebil hjem. Men vores ekspertise og hjælp stopper ikke, når du har fået nøglerne udleveret. Tværtimod. Vi står til rådighed gennem hele forløbet og er klar til at hjælpe, når leasingaftalen afsluttes. Vi samarbejder med et professionelt netværk fordelt over hele verden, og du kan dermed være sikker på, at der er hurtigt formidles kontakt mellem sælger og køber.

Kontakt os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi er klar til at rådgive dig om, hvilken bil, der passer til dine behov, og hvordan du bedst finansierer den. Vi taler i øvrigt både dansk, tysk og engelsk.